VERKOPEN

 

Wenst u ook een artikel te verkopen?

 

Zelf kan u ook een artikel aanbieden bij Brumunt. Brumunt plaats jouw artikel online en verzorgd de verkoop van het artikel.

Voor meer informatie stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

BIEDEN

 

1. Registreren en inloggen

 

Om een bod te kunnen uitbrengen moet u geregistreerd zijn. Ga naar registreer en vul jouw gegevens in.  Wanneer alles correct is ingevuld, ontvangt u een bevestigingsmail.  Volg de instructies vermeld in deze mail. De registratie moet ook door de veilingmeester goedgekeurd worden.

 

Nu kan je inloggen.  Controleer jouw gegevens in "Profile" en indien nodig vervolledig de gegevens. De minimuum gegevens moeten jouw volledige naam en adres zijn. Lees en vink ook de TOC aan. Het akkoord gaan met de regels van deze website is noodzakelijk om een bod te kunnen uitbrengen. 

 

2. Bod plaatsen

 

Er zijn drie soorten biedingen, de gewone, proxy en BIN bieding.

 

 

 

2.1 Gewone bieding

 

Bij dit soort bieding geeft u een bod in, dit bod wordt dan ook de huidige biedprijs van het artikel.

 

2.2 Proxy bieding

 

Bij proxy bieding geef je een prijs in dat u maximaal wilt betalen. De website zal dan automatisch bieden tot jouw proxy bod is bereikt. Op deze manier ben je steeds zeker dat je de beste prijs voor een artikel betaalt.

 

2.3 BIN (Buy It Now) bieding

 

De BIN veiling bestaat uit 2 subcategorieën:

 

2.3.1 BIN met veiling

 

De bieder die de bin prijs heeft geboden, is de winnaar. De veiling wordt direct afgesloten.

 

2.3.2 BIN zonder veiling

 

De BIN zonder veiling is een "click-to-buy"-veiling. Dit betekent dat de koper een zelf te bepalen hoeveelheid items aan de aangegeven prijs kan kopen. Er kan ook eventueel een prijssuggestie naar Brumunt gedaan worden.

 

3. Afhandeling

 

Na het aflopen van de veiling krijg je een notificatie mail met de melding dat je al dan niet de veiling hebt gewonnen. De winnende bieder krijgt daarnaast ook een mail met de betalinginstructies.

 

3.1 Betaling&verzending

 

De betalings- en verzendingsmethode wordt tussen de koper en Brumunt vastgelegd. Er worden geen extra veilingskosten aangerekend aan de koper. U betaalt dus enkel uw bod + eventuele verzendkosten.

 

 

 

Extra informatie kan verkregen worden via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.